Auto huren in Hapert.

Bent u op zoek naar een huurauto en of verhuis bus. Dan bent u bij Auto van Dijck uit Hapert aan het juiste adres. U kunt bij ons al een auto huren voor een dag en dat al vanaf €25,-. Wilt u een busje huren, ook dan bent u bij Auto van Dijck uit Hapert aan het juiste adres. Wij verhuren personen auto’s van klein (4 personen) tot een 9 persoons-bus. Gaat u verhuizen of heeft u wat spullen te vervoeren dan is een volume bus of bakwagen met laadklep wellicht de juiste oplossing als uw verhuiswagen.

Waarom Auto van Dijck

Voordelig een auto, bus of aanhanger huren

Zoekt U tijdelijk een huurauto, bedrijfswagen, bedrijfsbus, bakwagen of aanhanger?
Dan bent U bij Auto van Dijck aan het juiste adres. Auto van Dijck is de autoverhuurder voor de Kempen. Dus voor autoverhuur of busverhuur dient u bij Auto van Dijck uit Hapert te zijn. Op deze website vindt u wat informatie over Auto van Dijck. Antwoorden op vragen of een toelichting kunt u krijgen door het invullen van het contactformulier ofwel door ons telefonisch te benaderen. Op de contactpagina vindt U onze gegevens.

Auto van Dijck
Auto van Dijck streeft er naar om u het juiste vervoer middel op de juiste tijd te leveren. U kunt het door u besproken vervoermiddel op de door u afgesproken tijd op komen halen en ook weer terug brengen. Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag van 08:00 – 18:00 uur en op zaterdag van 09:00 – 16:00 uur.

Auto van Dijck hoe zit dat?
Auto van Dijck speelt in op de behoefte van zowel zakelijke als particulieren klanten die even iets meer mobiliteit nodig hebben. Dit doet zei door autoverhuur en busverhuur in de ruimste zin van het woord. Wij verhuren: Personenwagens, Bedrijfswagens, Bakwagens en Aanhangers.

Wist u dat:
– Er een mogelijkheid is om uw fiets binnen te stallen voor de tijd dat u gebruikt maakt van een huurauto.
– Er een mogelijkheid is om uw auto achter een hek te stallen gedurende de tijd dat u gebruikt maakt van een huurauto.
– Dat dit voor ons vanzelf sprekend is en dat daar dus geen extra kosten mee gemoeid zijn.

Wat moet ik meenemen als ik iets wil huren?

  • Een geldig rijbewijs
  • Een geldige identiteitskaart of paspoort
  • Een bankpas voor het per PIN voldoen van de borg.

Wat kan Auto van Dijck voor U betekenen?

  • Uw Autoverhuur
  • Open op afspraak
  • Indien u wenst leveren op locatie

Wat is het werkgebied van Auto van Dijck?

Auto van Dijck is gevestigd in Hapert Noord Brabant en beschouwd de Kempen dus als haar werkgebied. Denk dus aan Steensel, Knegsel, Dommelen, Riethoven, Walik, Valkenswaard, Bergeijk, Eersel, Hapert, Duizel, Reusel, Veldhoven, Waalre, Vessem, Bladel, Hoogeloon, Hoge Mierde, Lage Mierde, Casteren om maar een paar voorbeelden te noemen. Kortom U woont, werkt of recreëert in de Kempen dan bent U bij ons aan het juiste adres.