DISCLAIMER

Dit is de disclaimer van Auto van Dijck in Hapert. Heeft u nog vragen na het lezen van deze disclaimer, neem dan contact met ons op.

Aansprakelijkheid

Auto van Dijck heeft deze website met zorg samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Auto van Dijck is op geen enkele wijze aansprakelijk, noch kan verantwoordelijk worden gehouden voor welke geleden schade dan ook welke voortvloeit uit de door Auto van Dijck verstrekte informatie.

Copyright

Alle gepubliceerde teksten, afbeeldingen of andere inhoud zijn eigendom van Auto van Dijck en mogen op geen enkele wijze worden gereproduceerd zonder vooraf verkregen toestemming van Auto van Dijck.

Privacy

Auto van Dijck respecteert de privacy van de bezoekers van deze website en zorgt ervoor dat de persoonlijke informatie die u met uw bezoek verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.
Persoonsgegevens die in onze website worden opgegeven worden niet doorverkocht aan commerciële instanties ten behoeve van marketing doeleinden. Wel kunnen deze gegevens door Auto van Dijck worden gebruikt voor marketing doeleinden ten behoeve van zichzelf. Door deze gegevens op te geven stemt u met dit gebruik hiervan in. Voor verdere info verwijzen we u naar onze Privacy Policy.

Externe links

Deze website bevat links naar externe websites. Auto van Dijck is niet aansprakelijk voor het gebruik van websites van derden. Auto van Dijck is tevens niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen van uw bezoek aan deze websites.