Profiel

Op 22-10-1983 start Han van Dijck een Renault dealerschap aan de Industrieweg 13 in Hapert. Gedurende al die jaren zijn wij trouw gebleven aan het merk Renault. Per 1 juli 2015 werd de overstap gemaakt naar het Officieel erkend reparateurschap van Renault.

Hierop zijn wij in 2015 begonnen ons verder te specialiseren in het verkopen van jonge auto’s en dit tegen de beste voorwaarden & scherpste prijzen! Zoekt u een auto maar hebben wij deze niet op voorraad? Dan gaan wij graag voor u opzoek naar uw gewenste auto! Op 1 januari 2017 heeft Ronald van der Heijden Auto Van Dijck overgenomen van Han van Dijck die op zijn beurt van zijn welverdiende pensioen is gaan genieten. Wij noemen ons dan ook nog graag een familiebedrijf waar de service van de klant hoog in het vaandel staat.

Trots! Zijn wij van Auto van Dijck op ons personeel, want dat zijn toch de mensen die het allemaal moeten doen. Die het samen allemaal waar moeten maken. En dat doen ze! Met passie, en dat merk je aan alles. Zelfs als ze met de hand de auto aan het wassen zijn na een onderhoudsbeurt. Echt geweldig om mee te maken hoe ze hier aan het werk zijn.

Dat Auto van Dijck goed voor haar personeel is blijkt ook wel uit de lange arbeidsrelaties die hier zijn. Zo is Jac Boers al hier vanaf het aller eerste begin. En Johan Maas volgde daarna op 27-04-1989.

Denk jij na het lezen “misschien pas ik ook wel heel goed in dat team van Auto van Dijck” neem dan gerust contact op met Ronald van der Heijden.

Verkoop

Voor de verkoop kunt u terecht bij Jac Boers of Ronald van der Heijden. Zij maken voor u een offerte op maat. In onze vernieuwde moderne showroom heeft Auto Van Dijck voor u altijd een ruim assortiment gebruikte auto’s.

U kunt onze occasions ook online bekijken. Uiteraard bent u tijdens de openingstijden welkom, maar daarnaast kunt u altijd een afspraak maken op een ander tijdstip.

Ronald van der Heijden
Ronald van der HeijdenEigenaar
Jac Boers
Jac BoersChef Werkplaats / Verkoop

Werkplaats

Vacature
VacatureEerste Autotechnicus / APK Keurmeester
Johan Maas
Johan MaasEerste Autotechnicus / APK Keurmeester
Vacature
VacatureLeerling Autotechnicus

Receptie

Wij hanteren bij Auto Van Dijck de standaard all-in prijzen van Renault. Zo weet U altijd van te voren wat de kosten voor bijvoorbeeld een onderhoudsbeurt zijn. Bel of mail ons voor een prijsopgave. Tevens verlenen wij hulp in geval van pech of andere technische reden van stilstand 24 uur per dag en 7 dagen per week. U kunt ons tijdens openingstijden bereiken op 0497-382942

Buiten de openingstijden kunt u contact opnemen met Renault Route Service 0800-0303.

Werkplaats

Onze werkplaats is voorzien van de nieuwste uitleesapparatuur. Onze monteurs zijn dan ook volledig opgeleid door Renault. Onze specialisten Johan Maas, Jac Boers en Ronald van der Heijden staan voor u klaar ! Tevens doen wij ook al het onderhoud van andere merken van apk keuring tot motorrevisie.

Autoverhuur

Met de komst van Ronald van der Heijden zijn de reeds bestaande activiteiten van hem toegevoegd aan Auto Van Dijck. Het diensten pakket is dus per 01-01-2017 uitgebreid met Autoverhuur dit als partner van Autohopper. Bel de verhuurbalie 0497-382942 en informeer naar de huur en/of shortlease mogelijkheden.

Graag tot ziens bij Auto Van Dijck aan de Industrieweg 13 te Hapert. Waar de koffie niet klaar staat maar vers voor u wordt gezet.