Aan het beste onderhoud hangt nu een bescheiden prijskaartje

Bij autorijden is veiligheid het allerbelangrijkst. U moet op uw auto kunnen vertrouwen en daarom is het belangrijk deze regelmatig te laten controleren. Auto Van Dijck in combinatie met Renault onderscheidt zich met een nieuw onderhoudsprogramma: Onderhoud op Maat.

Welk onderhoud past bij u?

Samen met een medewerker van Auto Van Dijck bepaalt u welk onderhoud het beste past bij uw rijgedrag en uw Renault. Daarbij houd de medewerker van Auto Van Dijck rekening met uw gebruik van de auto én hanteren we scherpe prijzen. Met Onderhoud op Maat van Auto Van Dijck geeft onze medewerker u persoonlijk advies: maatwerk dat ook direct terug te vinden is in de prijs!

Altijd de juiste beurt voor uw Renault bij Auto Van Dijck:

Olieverversbeurt vanaf € 119,-

Om ervoor te zorgen dat de motor van uw Renault topprestaties blijft leveren, is het uitvoeren van een olieverversbeurt een minimale vereiste. Tijdens de olieverversbeurt worden de volgende handelingen uitgevoerd: het vervangen van de olie + het vervangen van de oliefilter, het controleren van de verlichting en banden + het controleren en bijvullen van vloeistoffen. Ideaal wanneer u weinig kilometers per jaar rijdt.

Budgetbeurt vanaf € 179,-

De Budgetbeurt is een uitbreiding op de Renault Olieverversbeurt. Naast de werkzaamheden die worden uitgevoerd bij de Olieverversbeurt gaan we bij deze beurt nog verder in op de veiligheid. Zo worden bij de Budgetbeurt bijvoorbeeld ook de vitale onderdelen zoals uitlaat, accu, schokdempers en remmen nauwkeurig gecontroleerd. Ook worden de lampen bijgesteld indien nodig.

Renault Onderhoudsbeurt vanaf € 259,-

Bij de Renault Onderhoudsbeurt wordt uw auto zeer uitgebreid gecontroleerd. Naast de werkzaamheden die plaatsvinden tijdens de Budgetbeurt worden onder andere ook de volgende punten gecontroleerd: stuurbekrachtiging, koppeling, aandrijfriemen, koelsysteem, versnellingsbak, voor- en achterwielophanging, brandstoftank, handremkabels, aandrijfassen, stuurinrichting, brandstofleidingen, carrosserie en chassis. Daarnaast zijn auto’s steeds complexer door de gemonteerde elektronica. Niet alles kan met het blote oog worden waargenomen, daarom wordt de elektronica tijdens de Renault onderhoudsbeurt uitgelezen om mogelijke toekomstige defecten te signaleren en voorkomen. Tenslotte maakt de monteur ook een proefrit met uw auto om er zeker van te zijn dat u weer veilig de weg op kunt.

Originele Renault-onderdelen

Een origineel Renault – onderdeel is speciaal afgestemd op uw auto en voldoet aan het hoge eisenpakket dat Renault stelt met betrekking tot de kwaliteit en duurzaamheid. Renault – onderdelen zijn altijd scherp geprijsd.

Economy Parts

Economy Parts biedt alternatieve onderdelen met een kwaliteit die is afgestemd op de leeftijd van uw auto en het gebruik dat u ervan maakt. De onderdelen zijn zo’n 25% goedkoper dan originele Renault – onderdelen.

  • Economy Parts biedt alternatieve onderdelen voor Renault – modellen ouder dan vijf jaar.
  • Economy Parts is ons label voor reparaties en vervangingswerkzaamheden aan Renault – modellen ouder dan vijf jaar.
  • Dit label biedt een alternatief voor de originele Renault – onderdelen. Als er dus iets vervangen moet worden aan uw Renault, zorgt Economy Parts voor een kwalitatieve en betaalbare oplossing.
  • Vooraf een offerte met vaste All-in prijzen.
  • Onderdelen van streng geselecteerde fabrikanten.
  • 1 jaar Renault – garantie op onderdelen en arbeidsloon

Helder, vakkundig en scherp geprijsd!

Bel nu gelijk 0497-382942 voor een afspraak!
Liever een offerte per mail? Mail naar service@autovandijck.nl